🇮🇹🏡 Familiens perfekte hus!

 

🏡La Casa del Mulino Bianco”

✅ I dag har en af mine kære kursister, der bor i Chiusdino sammen med sin kone – også hun er min kursist – delt dette billede, og det fik mig straks til at tænke på en gammel reklame, der har markeret generationer af italienere.
✅ Faktisk har alle italienere, helt fra vi var børn, altid set hjemmet fra Mulino Bianco i reklamer, indkapslet i et grønt landskab, hvor livet flyder stille, glad og uden stress, og dermed er det gennem årene blevet et ikon for det italienske kage- og snackmærke.
✅ Dette spot har påvirket vores samfund så meget, at det endda har skabt et udtryk:
“La famiglia della Mulino Bianco” som den perfekte familie.
✅ Kun få ved dog, at huset fra Mulino Bianco virkelig eksisterer.
Det er et gammelt toscansk møllebygget i det 13. århundrede af munke fra abbediet i Serena nær Chiusdino i provinsen Siena, nu forvandlet til en smuk agriturismo, der tiltrækker turister, der ønsker at nyde den stemning, der er skabt af reklamekampagnen. –
📍 Hvis vi nogensinde kommer og besøger jer Anders Dahl Tollestrup Inge Hvid Tollestrup, skal vi også besøge familiens perfekte hus! 😊
Kopperne er fra keramikmaler La Bottega di Chiara ☺️

Hvis du vil lære mere om italienske traditioner, opdage mere om vores kultur generelt eller bare lære eller forbedre dit italiensk, så tryk lige her!

 👇

—>🇮🇹 FIND DIT ITALIENSKKURSUS HER 🇮🇹 <—

a

No Comments

Post A Comment

5 × 3 =