3 Gode grunde ved Studia.dks gruppeundervisning

 

 

Italiensk gruppeundervisning er for dig, der godt kan lide at lære i små grupper til en fornuftig pris.

Du vil opleve, at det er motiverende og sjovt at dele din interesse for det italienske sprog med de andre i klassen.

 

A

SÅDAN 3 GODE GRUNDE VED ITALIENSK GRUPPEUNDERVISNING

 

A

– Ekstra motivation ved at lære sprog sammen med andre

At lære et fremmedsprog i gruppe hjælper dig med at forbedre dine indlæringsevner! Det er en fantastisk måde at socialisere på, og du kan lære meget, ikke kun af dine egne fejltagelser, men også fra de andre klassekammerater.

A

– Kreativt og autentisk undervisningsmiljø med Italiensk touch

Studia.dk foretrækker at tilbyde vores studerende en placering med et udelukkende italiensk touch. Vores italienske partnere vil tilbyde studerende et sted, hvor man kan lære og føle sig hjemme, mens man f.eks. nyder en fremragende espresso.

a

– Små homogene grupper med max 9 kursister pr. hold

Vi mener, at man får mere ud af undervisningen, når man lærer i små grupper. Derfor foregår vores kurser på maksimum 9 elever pr. klasse. På denne måde kan læreren tage sig af de behov, den enkelte elev har og eleven vil således lære mere.

A

——————– a

VI TILBYDER DET BEDSTE FORHOLD

MELLEM PRIS OG KVALITET!

Ved at tilmeld dig på en af vores Italiensk kurser,

vil du nemlig spare din tid og penge.

——————–

HVORDAN?

——————–

Du skal ikke tænke over at købe dit undervisningsmateriale, det er allerede inklusiv i vores kursus tilbud, som er unikt og målrettet til hvert kursus og niveau.

 

a

—> KOM NU I GANG MED DET ITALIENSKE SPROG <—

—> FIND DIT NÆRMESTE ITALIENSKKURSUS <—

 

 

 

logo-studia-italienskStudia.dk er et projekt udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser både i vores egne og kommunens lokaler, eller hos vores kunder over hele Danmark.

 

 

 

a

 

No Comments

Post A Comment

9 + 20 =