Anmeldelser

Jeg er så stolt at dele med jer alle de kursisternes anmeldelser,

som giver mig den bedste motivation og entusiasme.

💗 GRAZIE A TUTTI! 💗

Del din mening om mig!

  Navn

  Efternavn

  Email

  Del din mening om os!

  Tilmeld dig til Studias nyhedsbrev

  Anmeldelser

  🌟🌟🌟🌟🌟 

  Linda Kubasiak Johansen Vi har været meget tilfredse, hun er en super god og pædagogisk lærer, der tilmed har været meget fleksibel i ft. at mødes. Også de undervisningsmaterialer, som hun har brugt, har vi været rigtigt glade for. Vi kan kun give hende de bedste anbefalinger, og derfor overvejer vi også at fortsætte med hende til efteråret. I så fald vender vi tilbage. ( Privatundervisning )

  🌟🌟🌟🌟🌟 

  Sara Mocci Studia.dk er en nem og effektiv måde at lære/forbedre ens eget italiensk niveau til en god pris. Jeg har haft 20 timers ene-undervisning online og der har aldrig været problemer. Underviserne er meget venlige, hjælpsomme og gode til at forklare, hvordan grammatikken og udtalen skal være. Jeg er selv halvt dansk og halvt italiensk og vil have svært ved deltage i gruppe undervisning, da mit mundtlige niveau var meget bedre end det skriftlige. Jeg kunne allerede efter 5 lektioner mærke at jeg var mere selvsikker når jeg taler og skriver italiensk. Flere af mine familiemedlemmer har bemærket, at efter jeg startede med at få lektioner fra Studia er min tale mere korrekt og mindre tøven. Undervisningen var tilrettelagt så det passede mig allerbedst, og jeg følte i høj grad at det var min forståelse og læring, som der var fokus på og der blev planlagt omkring. Materialerne var gode og nemme at få adgang til. Jeg vil bestemt anbefale Studia.dk til alle som vil være interesserede i at lære italiensk!

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟 

  Kirsa Reinholt Hos Studia.dk kan man vælge forskellige undervisningsformer alt efter, hvad der passer én bedst.
  Gruppeundervisningen hos Marta i København fungerer på bedste vis, hvor vi er et lille hold på kun 6 personer; det betyder, at alle altid er 100 % med i undervisningen, og der bliver fyldt masser af læring på til hver undervisning.
  Jeg synes, det er en enorm fordel, at alle undervisere hos studia.dk har italiensk som modersmål – det giver så meget til undervisningen og har stor betydning for at få en god udtale.
  Marta er udover at være en dygtig underviser også rigtig sød, og jeg har allerede tilmeldt mig trin 2, som begynder til januar.
  Det er et fantastisk koncept, I har startet op; hold endelig fast i det – og jeres dygtige undervisere ❤️☺️ ( Gruppeundervisning )

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Patricia Burgaya Madsen Jeg har været SÅ glad for at gå hos Studia! De små hold gør at man får rigtig meget lærertid, og alle på holdet får snakket og besvaret opgaver. Det er også nemt at få tilpasset undervisningen til holdets behov. Virkelig dejligt og anbefalelsesværdigt! Enrica som er italiener underviser med sjæl og stor viden om sproget og kulturen! 😄 ( Gruppeundervisning )

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Helle Isaksen Den helt perfekte måde at tilegne sig et nyt sprog – små intime hold og med en fantastisk dygtig og dedikeret lærer Andrea ( Gruppeundervisning )

  🌟🌟🌟🌟🌟  
  Karin Møller Gennem flere år har jeg forsøgt at lære at TALE ‘hverdags-italiensk’ – endelig har jeg fundet stedet og den perfekte lærer – en kæmpe fornøjelse !! Marta er top kompetent, veloplagt, engageret, flexibel og forstod straks hvad behovet var – yderst lærerigt, vældig interessant og en herlig stemning. (privatundervisning for nogle få)
  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Lone Lundsgaard Hesselberg: Det bedste sted at lære italiensk hos de sødeste mennesker, samtidig får man også det kulturelle med hvad man gør og specielt hvad man Ikke gør i Italien… ( Gruppeundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Anette Paulsen Jensen: Enrica er simpelthen den bedste underviser man kan tænke sig. Utrolig motiverende og meget fleksibel med hensyn til at tilrette undervisningen. ( Onlineundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Silvia Montis: Do cinque stelle perché non ce ne sono di più. Grandi ragazzi!! E tu Enrica sei un insegnante eccezionale, davvero! ( Yoga på Italiensk )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Lars Lindgaard: Ønsker du at lære italiensk af ægte italienere bør man i egen interesse starte her.
  Indtil videre har jeg fulgt Trin 1, men ser frem til Trin 2…
  Underviserne er engagerede og entusiastiske samt evner de at få niveauet tilpasset kursisterne. Det er i mine øjne 3 meget vigtige egenskaber.
  Lektionerne er opdelt på en fornuftig vis, hvor første del ofte er gennemgang af hjemmeopgaver/grammatik og anden del mere ‘lær sproget’. Det sidste i form af lytteøvelser og opbygning af simple sætninger. Tiden flyver afsted og man går helt opløftet derfra, virkellig med mod på at lære mere.
  Omfanget af hjemmeopgaver afstemmes efter niveauet på det enkelte hold, så det kan man selv være med til at påvirke. ( Gruppeundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Alis Salis I have been taking classes with Enrica via Skype. She enthusiastically contacted me when I couldn’t find any beginner Italian classes taught in English. Since the very beginning, it has been a great fun for me, and I’m always looking forward our classes. I think I’m advancing quite OK   I’m taking 1h class per week and get plenty of homework to keep me exercising. The price is reasonable as well (for Danish standards). The exercising book is a bit challenging as it has conversations which are sometimes a bit difficult to translate but the grammar and its exercises are understandable and well done. I don’t appreciate the listening part as much because there are many international people having weird accents in their Italian and they speak too fast for me but hopefully, that will change soon. Overall, I’m very happy to recommend this school to everybody, and I will totally continue with Enrica in the near future  Thanks a lot for making your classes available for me! ( Onlineundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Kristine Frederikke Jørgensen: Jeg kan varmt anbefale Studia dk, hvis man vil lære italiensk af fantastisk dygtige og engagerede ildsjæle. Min underviser, Enrica, formår at føre os igennem undervisningen med varme, tålmodighed og masser af humor. Jeg glæder mig til at komme igang med næste trin ( Gruppeundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Hanne Petersen Schwegler: Super dygtige, gode og søde undervisere. Tiden løber bare afsted når man er i klassen. Dejlige mennesker og hyggeligt samvær. ( Gruppeundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Gianna Chighine: Mange tak til Enrica Lampis for et super godt individuelt onlinekursus. Med din hjælp har jeg fået et virkelig godt brush up på mine italiensk kundskaber, på samtale såvel som grammatik. Du er fagligt kompetent, sympatisk og altid veloplagt. Med hilsen og måske på gensyn fra Gianna. ( Onlineundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Gitte: Det er en fornøjelse at deltage i kursuset, hvor man hver gang bliver mødt med et stort arrangement og entusiasme, som er så afsmittende. Jeg glæder mig hver gang til at møde op til undervisningen. De er et meget professionelt team, som altid har gjort sig nogle didaktiske overvejelser. Deres undervisningsmateriale er let og overskueligt. Og lektiebyrden er passende, det sidste har stor betydning for mit valg af Studia.dk, da jeg har en travl hverdag. ( Gruppeundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟

  Bodil Thorsen: I sprogskolen Studia.dk har jeg på kursus oplevet en inspirerende og god undervisning med udgangspunkt i spændende materialer som har givet et godt overblik og med gode relevante spørgsmål indenfor den grammatik som arbejdes med. Fint med farver og godt overblik. Valentino er god til at forklare den svære grammatik i det italienske sprog og give nogle gode eksempler. Er en god lytter. Tryg atmosfære der får os elever til at turde udtale os og snakke løs. Det har jeg ikke oplevet før på samme måde. Giver os gode øvelser der får os til at samarbejde og snakke. Valentino er en faglig dygtig og inspirerende lærer. ( Gruppeundervisning )

  🌟🌟🌟🌟🌟  

  Helle Isaksen: Den helt perfekte måde at tilegne sig et nyt sprog – små intime hold og med en fantastiskdygtig og dedikeret lærer Andrea ( Gruppeundervisning )

  a

  🌟🌟🌟🌟🌟  

  Line Blem: Kurset gik rigtig fint, jeg var meget tilfreds. Alessandro var en dygtig underviser.  (Privatundervisning )