Vores underviser Claudia Domenici

Claudia  ( 04/04/89 ) kommer fra den smukke Firenze.

Hun har en bachelor i italiensk litteratur samt en master i italiensk filologi og arbejdserfaringer inden for teateruddannelse for børn.

I øjeblikket, er hun studerende i kommunikation og kulturelle møder på Roskilde Universitet. Hun kan desuden forskellige sprog, bl.a. dansk, engelsk, spansk og fransk, dvs. at, hun har en bred viden og erfaring omkring, hvordan et sprog skal undervises og læres.

Claudia, som er en kreativ person med en stærk ansvarsfølelse, vil føre undervisningen med et stort smil, passion og kærlighed til det italienske sprog og kultur. ☺️

Er du interesseret i at lære italiensk? 

👇

—>🇮🇹 FIND ANDRE ITALIENSKKURSUS HER 🇮🇹 <—

KONTAKT OS

 

 

 

logo-studia-italienskStudia.dk er en italiensk sprogskole udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser bl.a. i vores egne og kommunens lokaler, over nettethos vores kunder over hele Danmark eller på Sardinien.

 

 

 

a

 

No Comments

Post A Comment

seven + four =