Vores underviser Davide Marletta


Davide Marletta ( f. 1985) kommer fra Torino (Piemonte). Han er Italiener og har boet i København siden 2015. Før han flyttede til Denmark, var han underviser i italiensk mellemskole.

Han er gradueret i Filosofi og har også et certifikat til at undervise i italiensk som andetsprog (DITALS).

Han er en passioneret lærer og laver sit arbejde med entusiasme og en dygtig made. Han synes, at det er vigtigt at være altid tålmodig og omsorgsfuld over den forskellige studerendes nødvendigheder. I undervisning, kan han godt lide at snakke over italiensk historie, dialekter og mad, for at vise den italienske stor mosaik af de forskellige kulturer og skønheder.

Er du interesseret i at lære italiensk? 

👇

 

—>🇮🇹 FIND ANDRE ITALIENSKKURSUS HER 🇮🇹 <—

KONTAKT OS

 

 

 

logo-studia-italienskStudia.dk er en italiensk sprogskole udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser bl.a. i vores egne og kommunens lokaler, over nettethos vores kunder over hele Danmark eller på Sardinien.

 

 

 

a

 

No Comments

Post A Comment

five + eighteen =