Vores underviser Giulia Tittocchia

Giulia kommer fra Prato, en by hvor man kan finde kunst, historie, god mad og forskellige kulturer.

Hun har en gymnasie uddannelse med fokus på sprog og en kandidat grad i psykologi med speciale i pædagogisk og udviklingspsykologi.

I Italien arbejdede Giulia som lektierhjælper, pædagogmedhjælper og psykologassistant, men i øjeblikket arbejder hun som freelance oversætter og går på sprogskolen i Holstebro som hun har sammearbejde med.

I undervisningen vil Giulia gerne brug sine psykologiske viden og sin kreativitet til at gøre det nemmere og sjovere at lære det italiensk sprog, og deler sin passion for det italienske køkken og kultur.

Er du interesseret i at lære italiensk? 

👇

 

—>🇮🇹 FIND ANDRE ITALIENSKKURSUS HER 🇮🇹 <—

KONTAKT OS

 

 

 

logo-studia-italienskStudia.dk er en italiensk sprogskole udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser bl.a. i vores egne og kommunens lokaler, over nettethos vores kunder over hele Danmark eller på Sardinien.

 

 

 

a

 

No Comments

Post A Comment

five × one =