Hvor mange dialekter tales 🇮🇹?

 

 

I Italien tales så mange dialekter, at det ifølge Treccani Encyclopedia endda er svært at tælle dem.

For nemheds skyld kan vi opdele i tre større dialektale områder: La Spezia-Rimini-linjen adskiller det nordlige fra det centrale, som igen er divideret med det sydlige område fra linien Rom-Ancona.

Sprogmand kalder “populær italiensk” sproget for dem, der taler dialekt som indfødte talere og har mestret det nationale sprog ufuldkommen.

Dette er grunden til, at vi synes, det er vigtigt for vores studerende at vi er italienske indfødte lærere med vores autentiske accenter og kulturelle særegenheder.

Er du interesseret i at lære italiensk? 

👇

—>🇮🇹 FIND DIT ITALIENSKKURSUS HER 🇮🇹 <—

KONTAKT OS

 

 

 

logo-studia-italienskStudia.dk er en italiensk sprogskole udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser både i vores egne og kommunens lokaler, eller hos vores kunder over hele Danmark.

 

 

 

a

 

No Comments

Post A Comment

4 × 5 =