Vores underviser Giulia Del Grande


Giulia Del Grande (f. 1990) kommer fra Lucca (Toscana). Hun er italiener og hun har boet i København siden september 2018. Før hun flyttede til Danmark, boede hun i Frankrig hvor har hun underviset italiensk sprog, kultur og historie ved universiteter i Bordeaux og Toulouse. Giulia har en Ph.D. i kommunikation af italiensk kultur og litteratur i udlandet, og også et certifikat til at undervise i italiensk I udlandet (DITALS).

Hun er meget passioneret omkring sit arbejde. I sin mening er det vigtigt altid at være glad og positiv og at imødekomme den enkelte studerendes sprogbehov. I undervisningen kan hun godt lide at bruge nye undervisningsmetoder for at vise hvordan man taler italiensk i virkeligheden, og hvordan det italienske sprog kan variere fra medie til medie og fra region til region. Som underviser forsøger hun altid at skabe en uformel og afslappet stemning med højt til loftet, og hvor der altid er plads til et smil og et grin.

At lære et nyt sprog er, i sin optik, en spændende rejse der kan give adgang til at lære andre lande og kulturer bedre at kende.

Det værste der kan ske er, at du får udvidet din horisont og perspektiv på tilværelsen ( siger Giulia ). ☺️

 

Er du interesseret i at lære italiensk? 

—>🇮🇹 FIND ANDRE ITALIENSKKURSUS HER 🇮🇹 <—

KONTAKT OS

 

 

 

logo-studia-italienskStudia.dk er en italiensk sprogskole udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser bl.a. i vores egne og kommunens lokaler, over nettethos vores kunder over hele Danmark eller på Sardinien.

 

 

 

a

 

No Comments

Post A Comment

sixteen − 3 =