Vi er i konstant udvikling

 

Studia.dk er en virksomhed i konstant udvikling, og som undervisere der brænder for vores fag ser vi derfor på vigtigheden af at kunne formidle vores viden til andre mennesker.
Lørdag den 18. November 2017 deltog vi således i et omfattende (world wide) webinar organiseret af Alma Edizioni, hvor målgruppen var alle undervisere i italiensk sprog og kultur.
Højt kvalificerede undervisere fra de vigtigste studiecentre indenfor italiensk sprog og kultur skiftedes til at udbyde følgende:
✅ 14 webinars 
✅ 18 timers møder
✅ 6 sessioner med 2-3 samtidige webinars.
Det har været os en fornøjelse at deltage!
Vi takker Alma Edizioni for dette omfattende webinar
og ser allerede frem til at deltage i kommende arrangementer. ☺️

Er du interesseret i at lære italiensk? 

👇

—>🇮🇹 FIND DIT ITALIENSKKURSUS HER 🇮🇹 <—

KONTAKT OS

 

 

studia-lær-italiensk-logo

 

Studia.dk er en italiensk sprogskole udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser bl.a. i vores egne og kommunens lokaler, over nettet, hos vores kunder over hele Danmark eller på Sardinien.

No Comments

Post A Comment

one + 14 =