LÆR ITALIENSK MENS DU NYDER DINE FERIE

——————-

FRA KUN 450,-DKK

inkl. overnatning

——————-

INGEN FAST DATO
🇮🇹 Sprogrejse og ferie på Sardinien


HVORFOR EN SPROGREJSE PÅ SARDINIEN?

Et gammelt italiensk mundheld siger: man bor ikke i et land, man bor i et sprog. Og sprogindlæring har som bekendt mange facetter. Et sprog er ikke blot et sprog, men også del af en kultur. Kulturen kommer til udtryk gennem sproget. De to ting hænger sammen som i en perfekt ying-yang-skulptur. Og sprogindlæring er, som vi ved, allermest effektiv i det land, hvor sproget tales: Dansk i Danmark, fransk i Frankrig og italiensk i Italien. For sprogindlæring i det land hvor sproget tales, giver os dagligt en lang række af muligheder for at bruge sproget i hverdagssituationer og at stifte bekendtskab med en fremmed kultur, gennem sproget. Det giver os mulighed for at sætte os selv på spil og flytte grænser langt fra vores daglige ”komfort-zone”. Det vil med andre ord sige, at på en studietur flyttes sporgindlæringen langt ud over det klassiske skoleværelse-koncept, hvor vi normalt kun skal agere i forhold til en lærer og vores medstuderende. Det ved vi fra Studia.dk udmærket, og det er derfor, at vi har besluttet os for at give denne mulighed til vore studerende, således at de får en chance for at forbedre deres italienskkundskaber der hvor sproget tales rigtigt, midt i en italiensk virkelighed og omgivet af Sardiniens umådelige skønhed.

✏️ Om kurset
HVAD INDEBÆRER VORES SPROGKURSUS PÅ SARDINIEN?

Italiensksprogursus på Sardinien vil give deltagerne mulighed for, lige fra første færd, at forbedre ikke kun deres sprogkundskaber men også deres viden om en kultur, der er meget anderledes i forhold til den danske. Hver eneste dag vil der være hverdagssituationer hvor den studerende vil kunne afprøve sine nyerhvervede kundskaber, og at gå ind på en cafè om morgenen og, med succes, bestille ”un cappuccino e un cornetto”, vil uden tvivl give ens sproglige selvtillid en saltvandsindsprøjtning, der vil kunne vare resten af dagen! Studieturen til Sardinien veksler mellem intensiv italienskundervisning i klassen samt forskellige aktiviteter rundt omkring i den middelalderlige by af Iglesias og dens utrolig smuk natur. Målet er at give deltageren et komplet – ikke kun sproglig – billede af hvad Italien er i dag gennem såvel aktiviteter der på en sjov, anderledes og oplysende måde skal give deltagerne et autentisk og grundigt kendskab til Italien og italiensk kultur.

HVEM HENVENDER STUDIETUREN PÅ SARDINIEN SIG TIL?

Kurset henvender sig til både til dem, der har et begrænset kendskab til italiensk, og til dem, der allerede har stiftet kendskab med sproget og som gerne vil gå et skridt videre – øget ordforråd og bedre evne til at udtrykke sig på en mere sikker måde.

Kurset vil have deltagelse af en italiensklærer som snakker dansk.

👩🏻 Om underviseren

Jeg taler 🇮🇹  🇩🇰 🇬🇧 🇵🇱

A

◉ Mit navn er Enrica Lampis (f. 1989). Jeg er italiener og har boet i Danmark siden 2013. Jeg har en bachelor-uddannelse i pædogogik og sprog fra Cagliaris universitet og har en master i italienskundervisning af udlændinge, L2. 

◉ Siden starten af mine universitetsstudier har jeg konstant uddybet mit kendskab til vigtigheden af sprog i forbindelse med den livslange indlæringsproces (life long learning). Jeg har taget afsæt i den bevidsthed, at sproget er en essentiel del for at kunne forstå en fremmed kultur og for således at kunne blive en del af den pågældende kultur.

◉ Mit universitetsspeciale med titlen “Perspektiver ved interkulturel sprogundervisning” er en sammenfatning af mine studier, der undersøger forholdet sprog-kultur. Disse studier startede jeg i Polen og siden har jeg ført dem videre i Danmark. Siden 2012 har jeg undervist udlændinge i italiensk, først i Polen og siden i Danmark, hvor jeg lige nu er direktør for og underviser i skolen for italiensk sprog og kultur, STUDIA.DK.

⏱ Typisk plan
Hvordan et sprogkursus på Sardinien kan være strikket sammen?

🇮🇹 Italiensk undervisning:

mindst 2 timer pr. dag.

⏱ Dage og tidspunkt:

tidspunkt aftales sammen med underviseren i følge kursisternes ønsker. Undervisningen kan foregå fra mandag til lørdag 

✅ Ekstra aktiviteter: 

 Italiensk ud i køkkenet ( madlavningsaktiviteter på Italiensk )  500,- DKK

 Yoga på Italiensk 150,- DKK

 Cammino di Santa Barbara

 Iglesias bytur  ca. 100,- DKK

Udflugter til:

 Porto Flavia Mine ca. 75,- DKK

 Nuraghe di Seruci  ca. 60,- DKK

 Grotte di Santa Barbara ca. 115,- DKK

 Vingård Aru Winery 

 Øen San Pietro ( færgebillet  ca. 75,- DKK )

*Der kan være andre forskellige muligheder afhængigt af perioden ( bl.a. trekking, klatring, surfing, cykleture, religiøse og historiske begivenheder og meget mere )

Kontakt os for yderligere info eller besøg Visit Iglesias hjemmeside

📍Om BYEN OG OMRÅDET
Iglesias byder på en række overraskende oplevelser:
du vil blive fascineret af tusind års historie og traditioner,
den omkringliggende uberørte natur, drømmestrande og gamle miner, der i dag er blevet omdannet til spændende museer”.

✅ Byen Iglesias har givet navn til Sardiniens sydøstlige område, Iglesiente, hvor øen har det største antal miner og hvor Iglesias er den største by.

Iglesias, der tæller 27000 indbyggere, er et bispedømme, hvis sæde tidligere lå i Sulcis-området.

✅ På spansk betyder Iglesias ”kirkerne”, og det er ikke noget tilfælde: det er et sted med en gloværdig fortid, især under det katalanske-aragonesiske herredømme (hvor den spanske konges residens var henlagt til byen). Den måske vigtigste begivenhed er fejringen af den hellige uge, og som kommer til udtryk gennem en række begivenheder, der er  typiske for Spaniens religiøse traditioner. Det religiøse optog Le Processioni dei Misteri, der finder sted tirsdag før påske og langfredag, udgør disse fejringers højdepunkt.

✅ Blandt de kirker, man ikke må glemme at besøge, er Santa Chiara-katedralen (opført i det 13. Århundrede), Madonna delle Grazie-kirken, Collegio-kirken, Jesuit-templet samt San Francesco-kirken, der er et af de vigtigste og bedst bevarede eksempler på den gotisk-katalanske arkitektur på Sardinien, og hvor man bl.a. kan se en altertavle fra 1560. Herudover må man heller ikke gå glip af ruinerne af San Salvatore-kirken, der er en af ganske få byzantinske korsformede bygninger man kan se på Sardinien  (opført i perioden fra det 9. til det 11. århundrede).

✅  En anden oplevelse, man ikke må glemme, er det middelalder-optog, som finder sted i midten af august: her deltager orkestre, flagbærere og lokale indbyggere. De er klædt ud i middelalderdragter og kommer fra nogle af de historiske kvarterer, der hører til blandt de mest pittoreske og bedst bevarede på hele Sardinien.

✅  Fra Iglesias starter den såkaldte ”Santa Barbara-minevandring”. Den er 400 km. lang, udgøres af 24 etaper og kan tilbagelægges til fods eller på mountain bike og gør det muligt at opleve både historie og religiøs hengivelse i Sulcis-Iglesiente-området.

✅  Minerne, der har været aktive i årtusinder gennem forskellige epoker (den forhistoriske, under de gamle romere, i middelalderen samt i den industrielle periode), har udgjort Iglesientes rigdom helt op til midten af det 20. århundrede. I dag er disse miner, der bærer navnet ”Parco Geominerario della Sardegna” (Sardiniens Geologiske Mine-område), at betragte som et fascinerende udtryk for en såkaldt industriel arkæologi. Deres store værdi understreges af, at de er blevet anerkendt af UNESCO som en del af menneskehedens kulturarv.

✅ De to museer, Il Museo dell’Arte Mineraria (Mine-museet) -opført i Liberty-stil i begyndelsen af det 20. Århundrede og beliggende i Istituto Asproni-bygningen – og Museet for Maskiner brugt i Minerne, fortæller sammen minernes historie og udvikling gennem en samling af mineraler, miniature-modeller, genopbygningen af forskellige minemiljøer samt udstilling af de tidligere originale maskiner, der blev brugt i minerne.

✅ For at lære minerne rigtig godt at kende kan du tage på en guidet tur i det fascinerende Monteponi-minekompleks, der er en af Italiens vigtigste af slagsen. Det er beliggende ved byen Nebida, der er omgivet af brønde, tunneller, moler og minearbejdernes huse, og som i 1910 var beboet af 3000 personer, men som i dag ligger hen som en ubeboet spøgelsesby. Også et besøg på vaskeanlægget Lamarmora (bygget i 1897) kan anbefales. Det ligger ved lokaliteterne Masua og Porto Flavia og var et futuristisk og revolutionært bygningsværk, der gjorde det muligt overføre minerale direkte fra minen til de skibe, der skulle transportere dem. Der var tale om en havnelignende struktur, der befandt sig halvvejs oppe på en klippevæg, hvorfra en 600 m. lang tunnel med fri udsigt til havet startede.

🎥 VIDEOER
Påske og den Hellige Uge i Iglesias
Tun Festival i Carloforte
✈️ Sådan kommer du til Iglesias

Færger

Der er adskillige færgeforbindelser – fra havnene i Cagliari, Porto Torres, Olbia, Golfo Aranci (Olbia) og Arbatax – mellem Sardinien og det italienske fastland.

Fly

Lufthavnene i de sardiske byer Cagliari (Elmas), Olbia, Alghero (Fertilia) har forbindelser til de største europæiske byer.

Tog

Iglesias har togforbindelser til de største sardiske byer og til lufthavnen i Elmas (45 minutters transport), via FS (De Italienske Statsbaner).

Info: www.trenitalia.com

Busser

Der går busser mellem Iglesias og de største sardiske byer. Busselskabet er ARST

Info: www.arst.sardegna.it

Med bil

Fra Cagliari: hovedvej SS. 130 i retning mod Iglesias. Tag frakørslen ved km. 47-mærket

Fra Olbia eller Alghero: SS. 131 i retning mod Cagliari, hovedvej SS. 130 i retning mod Iglesias. Tag frakørslen ved km. 47-mærket

💳 VILKÅR OG HANDELSBETINGELSER

BETALING

Kurset betales ved bankoverførsel.

PRIS FOR KURSET

En person – Prisen for hver lektion (á 45 minutter ) er på 450,- DKK og inkluderer MOMS. 

 

To personer – Prisen for hver lektion (á 45 minutter ) er på 600,- DKK og inkluderer MOMS. 

 

Man bestiller mindst to lektioner pr. dag.

 

Først betales et depositum på 30% af det fylde kursusgebyr. Den resterende del betales senest på studieturens første dag.

 

Kursets pris dækker følgende:

 

         – Italiensklektioner

         – Undervisningsmateriale

         – Overnatning i en typisk italiensk lejlighed med plads til to eller fire personer (kontakt os for yderlige info.)      

Prisen dækker ikke over følgende:

 

         – Transport fra Danmark til Italien

         – Måltider 

         – Kørsel med offentlige transportmidler

         – Indgangsbilletter til kulturelle institutioner og evt. ekstra planlagte aktiviteter og udflugter  (kontakt os for yderlige info.)

 

– 

OVERNATNING

 

Typisk italiensk lejlighed som ligger centralt i byen med plads til to eller fire personer, med køkken og badeværelse (kontakt os for yderlige info.)

 

Fuldt møbleret og udstyret alt nødvendigt til en mini-ferie, fx. føntørrer, køkkenudstyr, tallerkner og bestik, lagner, håndklæder og badehåndklæder, TV, internet-forbindelse mm.

 

Check ind fra kl. 12:00 frem til kl. 21:00

 

Check ud inden kl. 10:00 

 

  –      

ANSVAR

 

Studia.dk frasiger sig ethvert ansvar ifm. følgende situationer:

 

         – eventuelt tyveri, personskader og/eller skader på personlige ejendele under studieturen på Sardinien

 

         – forsinkelser grundet de offentlige transportmidler

 

         – force majeure, fx. krig, naturkatastrofer, arbejdskonfliker og lignende som ikke kan tilskrives Studia.dk

 

         – eventuel sygdom eller problemer forårsaget af allergi og/eller allergi over for bestemte fødevarer

 

TILBAGEBETALING AF INDBETALT KURSUSGEBYR

 

Indbetalt kursusgebyr bliver fuldt ud tilbagebetalt i det tilfælde, at kurset ikke vil blive gennemført.

 

 

I følgende situationer vil indbetalt kursusbegyr ikke blive tilbagebetalt:

 

– I det tilfælde at den tilmeldte ikke vil have mulighed for at deltage på studieturen (efter at have betalt gebyr) på grund af den tilmeldtes egen skyld, refunderer Studia.dk hverken kursusgebyr eller omkostninger ifm køb af flybilletter eller evt. andre omkostninger.

 

– Ved udskiftning af kursets først planlagte undervisere.

 

– Ved en ændring af undervisningslokaler i den samme by som oprindeligt planlagt.

 

– Hvis kursusdeltageren ikke møder op til undervisningen eller til de planlagte kursusaktiviteter.

 

– I tilfælde af årsager, der kan tilskrives force majeure, fx. krig, naturkatastrofer, arbejdskonfliker og lignende som ikke kan tilskrives Studia.dk.

 

– I det tilfælde, at en kursusdeltager aflyser sin deltagelse i studieturen efter at den samme kursusdeltager har indbetalt depositum og at denne aflysning ikke er forårsaget af studia.dk vil depositum på de 30% ikke blive tilbagebetalt.

  

-I tilfælde af sygdom og/eller problemer som følge af allergi under kursets afholdelse, herunder fødevareallergi.

 

-I tilfælde af selvvalgt annulering af egen kursusdeltagelse efter allerede foretaget indbetaling af kursusgebyr.

 

-I tilfælde af at kursusdeltageren skulle blive udsat for tyveri, personskade og/eller skade af personlige ejendele under studieturen.

PRIS
Sprogrejse på Sardinien
fra kun 450,- Dkk
✅ 1 person 450,- Dkk pr. lektion
✅ 2 personer 600,- Dkk pr. lektion
✅ Mindst 2 lektioner pr. dag
✅ Overnatning inkl. i kursuspris
✅ Alle niveauer
✅ Italiensk modersmållærere
✅ Undervisning på dansk/italiensk
✅ Fast underviser
✅ Studiemateriale inkl. i kursuspris
✅ Individuelle undervisningsplan
✅ Ingen fast dato
KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFO
eller 
RING TIL  71525272

    Navn og efternavn
    Email
    Mobil nummer
    Skriv en besked