Lær Italiensk mens du nyder Roms skønhed

Et gammelt italiensk mundheld siger: man bor ikke i et land, man bor i et sprog. Og sprogindlæring har som bekendt mange facetter. Et sprog er ikke blot et sprog, men også del af en kultur. Kulturen kommer til udtryk gennem sproget. De to ting hænger sammen som i en perfekt ying-yang-skulptur. Og sprogindlæring er, som vi ved, allermest effektiv i det land, hvor sproget tales: Dansk i Danmark, fransk i Frankrig og italiensk i Italien. For sprogindlæring i det land hvor sproget tales, giver os dagligt en lang række af muligheder for at bruge sproget i hverdagssituationer og at stifte bekendtskab med en fremmed kultur, gennem sproget. Det giver os mulighed for at sætte os selv på spil og flytte grænser langt fra vores daglige ”komfort-zone”. Det vil med andre ord sige, at på en studietur flyttes sporgindlæringen langt ud over det klassiske skoleværelse-koncept, hvor vi normalt kun skal agere i forhold til en lærer og vores medstuderende. Det ved vi fra Studia.dk udmærket, og det er derfor, at vi har besluttet os for at give denne mulighed til vore studerende, således at de får en chance for at forbedre deres italienskkundskaber der hvor sproget tales rigtigt, midt i en italiensk virkelighed og omgivet af Roms umådelige skønhed.

 

HVAD INDEBÆRER EN STUDIETUR TIL ROM?

En studietur til Rom vil give deltagerne mulighed for, lige fra første færd, at forbedre ikke kun deres sprogkundskaber men også deres viden om en kultur, der er meget anderledes i forhold til den danske. Hver eneste dag vil der være hverdagssituationer hvor den studerende vil kunne afprøve sine nyerhvervede kundskaber, og at gå ind på en cafè om morgenen og, med succes, bestille ”un cappuccino e un cornetto”, vil uden tvivl give ens sproglige selvtillid en saltvandsindsprøjtning, der vil kunne vare resten af dagen! Studieturen til Rom veksler mellem intensiv italienskundervisning i klassen og foredrag om Italien anno 2018 samt forskellige aktiviteter rundt omkring i Rom. Målet er at giver deltageren et komplet – ikke kun sproglig – billede af hvad Italien er i dag. Udover den normale sprogindlæring vil vi komme til at beskæftige os med politik/økonomi, de unge/de ældre, italiensk gastronomi, forholdet mellem stat-den katolske kirke-den italienske familie, de italienske medier, italiensk film. Alt dette gennem såvel foredrag som besøg/udflugter, der på en sjov, anderledes og oplysende måde skal give deltagerne et autentisk og grundigt kendskab til Italien og italiensk kultur.

 

 

HVEM HENVENDER STUDIETUREN SIG TIL?

Studieturen henvender sig til både til dem, der har et begrænset kendskab til italiensk, og til dem, der allerede har stiftet kendskab med sproget og som gerne vil gå et skridt videre – øget ordforråd og bedre evne til at udtrykke sig på en mere sikker måde. Studieturen vil have deltagelse af tre italiensklærere fra Studia.dk, og vi vil således har god mulighed for at følge alle deltagere under hensyntagen til den enkelt studerendes niveau.

 

 

 

OPDAG MERE OM DEN FANTASTISKE STUDIETUR TIL ROM

 

✔  Læs mere om undervisning – foredrag – udflugter 

✔   Læs mere om ugensprogram

 ✔  Lær dine undervisere at kende 

✔  Læs mere om kursussted 

✔  Pris og handelsbetingelser

 

logo-studia-italiensk

 

 

Skrevet af  Valentino Cocco – kursusadministrator

 

 

1 Comment
 • Kirsa Reinholt
  Posted at 23:00h, 28 april Svar

  Ciao Valentino
  Er det tanken at gentage studieturen til Rom i 2019?
  Jeg havde desværre ikke mulighed for at deltage sidste år.

  De bedste hilsner
  Kirsa

Post A Comment

two × 1 =