Mål, kursister og metode

🇮🇹

 

1️⃣ VORES MÅL!

Vores underviseres store passion og entusiasme for det italienske sprog og kultur, er først og fremmest det som vi ønsker skal bringes frem i vores kurser. Deres sprog glæde og passion giver altid en god oplevelse og ikke mindst et autentisk indblik i undervisningen. Det italienske sprogs kultur, er bredt og utrolig fascinerende og derfor synes vi, at det skal deles! STUDIAS undervisere har taget denne udfordring op. Den særlige passion, glæde og entusiasme, som ligger bag STUDIA.DK vil guide jer gennem denne spændende rejse i Støvleland.

2️⃣ VORES KURSISTER!

De danskere som tiltræder STUDIA.DK programmet er kursister med en række forskellige baggrunde, som ønsker at udvikle deres italienske kommunikationsevner, til arbejde, udvikle deres karrieremuligheder, rejser eller blot ud fra personlig interesse. Vores danske kursister vælger at lære italiensk hos Studia.dk specifikt for at forbedre deres kompetence i at tale, at lytte og at skrive gennem naturligt samvær med indfødte italienske lærere i et imødekommende undervisningsmiljø.

3️⃣ VORES METODE!

At lære et nyt sprog skal være en tilfredstillende oplevelse fra starten! Hos Studia.dk er lærerne og kursisterne engagerede i at have et aktivt og stimulerende undervisningsmiljø, hvor læringsprocessen bliver hurtigere ved at bruge aktiverende metoder som inkluderer blandt andet gruppearbejde, rollespil, diskussion, refleksionstid, lege, musik, brainstorms og lette læsningsbøger. Enkelheden og umiddelbarhed af vores lektioner giver eleverne mulighed for at lære på en naturlig og behagelig måde allerede fra de første par uger. Vores fire grundlæggende principper “at Snakke, at Høre, at Opleve og at Tale” vil hjælpe kursisterne til at bruge det italienske sprog i dagligdagen og i virkelige situationer, dvs. at omsætte dem i praksis med det samme.

Er du interesseret i at lære italiensk?

👇

🇮🇹 FIND DIT ITALIENSKKURSUS HER 🇮🇹

 

Studia.dk er en italiensk sprogskole udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser bl.a. i vores egne og kommunens lokaler, over nettethos vores kunder over hele Danmark eller på Sardinien.

 

 

 

No Comments

Post A Comment

8 − six =