◉  STUDIA.DK 🇮🇹

Studia.dk er en italiensk sprogskole udviklet af et professionelt netværk af italienere, som fremmer udbredelsen af det italienske sprog og kultur i Danmark. Vores undervisere der alle har italiensk som modersmål og er højt kvalificerede, vil følge jer med stor glæde og passion i opdagelsen af Italien igennem sprogkurser, kulinariske arrangementer og ekskursioner i det fantastiske Italien. Vi tilbyder et stort udbud af kurser bl.a. i vores egne og kommunens lokaler, over nettethos vores kunder over hele Danmark eller på Sardinien.

A

Enrica-bianca-200-200

◉ Enrica Lampis Forstander

A

Mit navn er Enrica Lampis (f. 1989). Jeg er italiener og har boet i Danmark siden 2013. Jeg har en bachelor-uddannelse i pædogogik og sprog fra Cagliaris universitet og har en master i italienskundervisning af udlændinge, L2. Siden starten af mine universitetsstudier har jeg konstant uddybet mit kendskab til vigtigheden af sprog i forbindelse med den livslange indlæringsproces (life long learning). Jeg har taget afsæt i den bevidsthed, at sproget er en essentiel del for at kunne forstå en fremmed kultur og for således at kunne blive en del af den pågældende kultur. Mit universitetsspeciale med titlen “Perspektiver ved interkulturel sprogundervisning” er en sammenfatning af mine studier, der undersøger forholdet sprog-kultur. Disse studier startede jeg i Polen og siden har jeg ført dem videre i Danmark. Siden 2012 har jeg undervist udlændinge i italiensk, først i Polen og siden i Danmark, hvor jeg lige nu er direktør for og underviser i skolen for italiensk sprog og kultur, STUDIA.DK.

A

A

KONTAKT 

Tel. +4571525272

Email info@studia.dk

Enrica Lampis / Forstander enrica@studia.dk

Valentino Cocco / Kursusadministrator valentino@studia.dk

Job læs her…

FACEBOOK-LOGO-2
LOGO-INSTA
LINKEDIN-LOGO
YOUTUBE-LOGO-3

ER DU I TVIVL OM NOGET?

Kontakt os ved at udfylde nedestående kontaktformular

    Navn
    Email
    Hvad ønsker du at kontakte os om?
    Skriv en besked
    By checking this, I consent to Studia.dk privacy policy