🇮🇹

GRUPPEUNDERVISNING VIA SKYPE

Italiensk fjernundervisning via programmet Skype med opfølgning fra en indfødt italiensklærer,

er til dig som ønsker at lære italiensk hjemmefra med samme høje undervisningskvalitet som på et almindeligt klasseundervisning.

👩🏻 Om underviseren
Enrica-bianca-200-200

Jeg taler 🇮🇹  🇩🇰 🇬🇧 🇵🇱

A

◉ Mit navn er Enrica Lampis (f. 1989). Jeg er italiener og har boet i Danmark siden 2013. Jeg har en bachelor-uddannelse i pædogogik og sprog fra Cagliaris universitet og har en master i italienskundervisning af udlændinge, L2. 

◉ Siden starten af mine universitetsstudier har jeg konstant uddybet mit kendskab til vigtigheden af sprog i forbindelse med den livslange indlæringsproces (life long learning). Jeg har taget afsæt i den bevidsthed, at sproget er en essentiel del for at kunne forstå en fremmed kultur og for således at kunne blive en del af den pågældende kultur.

◉ Mit universitetsspeciale med titlen “Perspektiver ved interkulturel sprogundervisning” er en sammenfatning af mine studier, der undersøger forholdet sprog-kultur. Disse studier startede jeg i Polen og siden har jeg ført dem videre i Danmark. Siden 2012 har jeg undervist udlændinge i italiensk, først i Polen og siden i Danmark, hvor jeg lige nu er direktør for og underviser i skolen for italiensk sprog og kultur, STUDIA.DK.

🖥 How it works

HVORFOR ITALIENSK ONLINEUNDERVISNING?

✅ Med STUDIA.DK får du mulighed for at modtage italiensk undervisning via Skype  fra en fast lærer. Undervisning foregår over nettet og alt hvad du behøver, er en computer, tablet eller smartphone med kamera, mikrofon og internetadgang.

✅ Italiensk fjernundervisning er en effektiv måde at optimere både din tid og undervisning på. 

✅ Du vil opleve samme høje undervisningskvalitet som på et almindeligt klasseundervisning hvor du kan både tale med din underviser og dine medkursister, række hånden op, m.m.

✅ Der vil arbejdes både med det mundtlige og skriftlige sprog, ifølge undervisningsplan.

 

✅ Vi garanterer vores kursister den bedste undervisningskvalitet med kurser med max 8 kursister på.

MED ITALIENSK ONLINEUNDERVISNING, VI VIL HJÆLPE DIG MED…

✅ At snakke mere selvsikkert
✅ At vænne øret til det ægte italienske sprog
✅ At skrive formelt og på en professionel måde