Italiensk PRIVAT KURSUS online

høj kvalitet til overkommelige priser!

Personligt tilpasset italiensk kursus online – Effektivt, fleksibelt og tilpasset dine behov

OPDAG MERE

FLEKSIBILITET:

Hvis du ønsker at lære italiensk på en fleksibel og bekvem måde, så er et privat online italiensk kursus med mig den ideelle løsning for dig. Du behøver ikke forlade dit hjem, hvilket sparer tid og penge, og du kan planlægge lektionerne efter dine behov. Sammen kan vi vælge de tidspunkter og dage, der passer bedst for dig.

INDIVIDUALISERING:

Derudover får du mulighed for at tilpasse din læringsplan for at fokusere på dine svage punkter, så du hurtigere kan nå dine læringsmål. Som en italiensk modersmålslærer specialiseret i at undervise italiensk til danskere, vil jeg guide dig i opdagelsen af ​​italiensk sprog og kultur, og forbedre din evne til at kommunikere på italiensk. Under lektionerne vil du altid have min støtte.

OM MIG SOM UNDERVISER:

Progetto senza titolo

Mit navn er Enrica Lampis, og jeg er italiener. Jeg kommer fra en lille by nær Cagliari på Sardinien. Jeg er italiensk sprogunderviser og har boet og arbejdet i Danmark siden 2013. Jeg har en bachelorgrad i pædagogik og fremmedsprog fra Universitetet i Cagliari og en kandidatgrad i undervisning af italiensk som andetsprog til udenlandske studerende.

Jeg tror stærkt på vigtigheden af sproglige færdigheder for livslang læring, da de er afgørende for at forstå en fremmed kultur, i vores tilfælde den italienske. Min universitetsforskning har primært fokuseret på forholdet mellem sprog og kultur for at sikre høj kvalitet i undervisningen og en sund og stimulerende studieapproach.

Jeg har viet hele min karriere til interkulturel undervisning i fremmedsprog, og siden 2013 har jeg undervist i italiensk som fremmedsprog eksklusivt for danske kursister. Jeg har specialiseret mig mere og mere og er blevet et referencepunkt for hundredvis af danskere gennem min sprogskole Studia.

Lær, hvordan jeg underviser dig i italiensk

NIVEAUVURDERING:

I løbet af min erfaring har jeg haft muligheden for at hjælpe hundreder af danskere med at lære italiensk, herunder iværksættere, der beskæftiger sig med import og eksport til Italien, ejendomsmæglere, bilforhandlere, vin-, olie- og italiensk madforhandlere generelt. Jeg har arbejdet med adskillige kunstnere såsom skuespillere, instruktører og sangere, samt atleter og professionelle ledere, der konkurrerer og arbejder i Italien, inklusive Serie A-fodboldklubber og mindre ligaer, cyklister, skiløbere og mange andre, altid med den største fortrolighed. Derudover har jeg hjulpet utallige mennesker, der er passionerede omkring Italien og ofte rejser dertil og har købt et hus i vores smukke land, med deres italienske sprogkundskaber. Takket være min omfattende erfaring er jeg i stand til hurtigt at forstå dine behov og dit niveau af italiensk gennem en kort samtale, for at skabe en personlig og perfekt studieplan for dig. Mit privat online italiensk kursus er egnet til alle niveauer, fra absolut begyndere, der aldrig har haft erfaring med det italienske sprog, til de mest avancerede niveauer, hvor vi arbejder på at forfine italiensk.

HØJ KVALITET, GOD PRIS:

Hvis du har søgt online, har du sandsynligvis bemærket, at der ikke findes et lignende privat online kursus som mit, som er baseret på en unik kombination af kvalitet. Faktisk er jeg en modersmål italiensk lærer, der taler flydende dansk og har dedikeret hele min uddannelses- og karriereforløb til udelukkende at undervise italiensk til danskere. Derudover skræddersyr jeg en personlig kursusplan for hver af mine studerende ved hjælp af en af de mest professionelle undervisningsmetoder. Og alt dette er muligt til en så overkommelig pris.

Det faktum, at mit kursus er overkommeligt, betyder på ingen måde, at kvaliteten lider. Tværtimod har min passion for undervisning og erhvervede erfaring gjort det muligt for mig at udvikle en yderst professionel italiensk kursus, der kan imødekomme behovene hos enhver kursister. Jeg garanterer faktisk den højeste kvalitet og professionalisme i min undervisning, fordi det vigtigste for mig er, at mine kursister lærer italiensk komfortabelt hjemmefra uden kompromiser.

KURSUSINDHOLD:

I enhver 45 minutters privat lektion i italiensk vil du have mulighed for at opleve en engagerende og stimulerende måde at forbedre dine sprogfærdigheder på italiensk. Lektionen vil fokusere på forskellige aspekter af det italienske sprog, såsom mundtligt, skriftligt, lytte, udtale og forståelse, som alle er grundlæggende elementer for at kunne kommunikere på italiensk.

Under lektionen vil du kunne tale italiensk flydende og lære nye ord og udtryk. Derudover vil du deltage i interaktive aktiviteter, der forbedrer din evne til at forstå og udtrykke dig på italiensk, såsom udtaleøvelser og lytteøvelser med en modersmål italiensk.

Tilgangen til at lære italiensk vil være praktisk og interaktiv og tilpasset til at imødekomme dine individuelle behov og dit kendskabsniveau til italiensk. Derudover vil jeg give dig yderligere ressourcer og materialer, såsom tekster, lydfiler og videoer, til at forbedre din forståelse af sproget og støtte din sproglige vækst, selv efter lektionen.

Hvis du allerede har deltaget i italienske kurser på andre skoler eller med andre lærere, men ikke er tilfreds eller tror, at du mangler noget for at mestre italiensk bedre, kan jeg bygge videre på det, du allerede har lært, styrke det yderligere og opbygge dine nye færdigheder baseret på det, du allerede ved.

GRATIS ITALIENSK PRØVETIME:

Jeg er sikker på den professionalisme, som jeg tilbyder, og værdien af mit kursus, men hvis alt dette endnu ikke har overbevist dig, tilbyder jeg også en gratis prøvetime i italiensk, som er en enestående mulighed for at vurdere, om mit private online italiensk kursus er egnet til dine behov eller ej. På denne måde risikerer du ikke at købe et kursus, som du mener ikke er det rigtige for dig. Prøvetimen er afgørende af flere grunde. For det første giver det dig mulighed for at forstå, om min undervisningsstil er egnet til dig og om du kan forstå og let lære de lektioner, jeg tilbyder. Desuden er prøveundervisningen en mulighed for at lære hinanden bedre at kende og vurdere, om vi kan etablere en god forhold mellem studerende og underviser, som er en vigtig faktor for effektivt læring. Under prøvetimen vil jeg præsentere min undervisningsmetode og give dig en oversigt over emnerne, som vi vil behandle i løbet af det komplette kursus. Du vil også kunne stille mig spørgsmål og dele dine forventninger og mål med mig, så jeg kan tilpasse kurset efter dine specifikke behov. Afslutningsvis er den gratis prøveundervisning en vigtig mulighed for at vurdere, om mit private online italiensk kursus er egnet til dine behov, og om vi er kompatible som studerende og underviser. Tøv ikke med at kontakte mig for at booke din prøveundervisning. Jeg vil være glad for at lære dig at kende og hjælpe dig med at forbedre dine italienskkundskaber.

FAQ

Hvilke bøger bruges i dit private italiensk kursus, og hvor kan de købes?
Kurset er struktureret omkring dig, dit italienskniveau og dine læringsbehov, og derfor kan det være svært at forudbestemme, hvilke bøger der skal anvendes. Som underviser har jeg alt relevant undervisningsmateriale til enhver kursisternes behov og niveau, som jeg deler med kursisterne under lektionen. Hvis du allerede har dit eget undervisningsmateriale, kan vi arbejde med det. Men hvis der er behov for og ønske om en ny bog til at understøtte din læringsproces bedst muligt, vil jeg anbefale en eventuel ny bog til dig.
Er der lektier til hjemmet?
Opgaver til hjemmearbejde er afgørende for at forbedre og fremskynde indlæringen, men de er ikke nødvendige, hvis du ikke har tid til at udføre dem. Da dette er et privat italienskundervisning, der er struktureret i henhold til dine personlige behov og krav, vil det være op til dig at bestemme, om og hvor mange opgaver til hjemmearbejde du vil og kan udføre.
Er der en udløbsdato for de bookede italienskundervisningstimer?
Hvert pakke italienskundervisningstimer har en udløbsdato: pakken med 10 lektioner kan bruges inden for 4 måneder efter købet, pakken med 20 lektioner inden for 8 måneder og pakken med 30 lektioner inden for 12 måneder. For yderligere oplysninger henvises til handelsbetingelserne.
Hvad er forskellen mellem en privat og en gruppeundervisning?
Det private online-italienskkursus tilbyder betydelige fordele sammenlignet med et kursus i gruppe. Først og fremmest er det private kursusstruktur designet til at imødekomme den enkelte studerendes personlige behov, herunder tilpasset indhold og større fleksibilitet i forhold til tidspunkter og intensitet af lektionerne. Kursisterne har også en dedikeret underviser, som kan tilbyde mere individuel opmærksomhed og støtte. På trods af en højere pris end et kursus i gruppe, kan det private kursus give en ekstraordinær værdi for pengene takket være muligheden for at opnå hurtige og langvarige resultater.
Er det muligt at betale for pakker med italienskundervisningstimer i rater?
Vi ønsker at være så ærlige som muligt, især når det kommer til dette: De tre italienskkursuspakker har tre forskellige priser, som bliver billigere, jo flere timer du køber. Dette er for at imødekomme de studerendes udgifter, der har til hensigt at studere hos os i længere tid og samtidig sikre, at betalingen bliver modtaget af Studia, før en studerende kan ændre mening af X-årsager. Derfor tilbyder vi også en prøvelektion, så du kan tage dig god tid til at beslutte dig og evaluere alt før købet. Så nej, hver pakke skal betales på en gang.

MINE KURSISTER ER BEGEJSTREDE!

Studia .dk er en nem og effektiv måde at lære/forbedre ens eget italiensk niveau til en god pris. Jeg har haft 20 timers ene-undervisning online og der har aldrig været problemer. Underviserne er meget venlige, hjælpsomme og gode til at forklare, hvordan grammatikken og udtalen skal være. Jeg er selv halvt dansk og halvt italiensk og vil have svært ved deltage i gruppe undervisning, da mit mundtlige niveau var meget bedre end det skriftlige. Jeg kunne allerede efter 5 lektioner mærke at jeg var mere selvsikker når jeg taler og skriver italiensk. Flere af mine familiemedlemmer har bemærket, at efter jeg startede med at få lektioner fra Studia er min tale mere korrekt og mindre tøven. Undervisningen var tilrettelagt så det passede mig allerbedst, og jeg følte i høj grad at det var min forståelse og læring, som der var fokus på og der blev planlagt omkring. Materialerne var gode og nemme at få adgang til. Jeg vil bestemt anbefale Studia . dk til alle som vil være interesserede i at lære italiensk!

Sara Mocci

Enrica er simpelthen den bedste underviser man kan tænke sig. Utrolig motiverende og meget fleksibel med hensyn til at tilrette undervisningen! Jeg har prøvet mange kurser og mange lærere i fortiden, og jeg kan med overbevisning sige, at at vælge at lære italiensk med Studia og Enrica var det bedste valg blandt dem alle, både hvad angår pris og kvalitet.

Anette Paulsen Mortensen

Mange tak til Enrica Lampis og Studia for et super godt individuelt onlinekursus. Med din hjælp har jeg fået et virkelig godt brush up på mine italiensk kundskaber, på samtale såvel som grammatik. Du er fagligt kompetent, sympatisk og altid veloplagt. Med hilsen og måske på gensyn fra Jan

Jan Sørensen

Så hvad kan du generelt forvente fra mit italiensk privatundervisning?

✔︎ Italiensk Online privatundervisning betyder, at du kan lære italiensk bekvemt hjemmefra uden at skulle forlade dit hjem.

 

✔︎  Din læringsplan vil blive skræddersyet efter dine svage punkter og læringsmål.

 

✔︎  Jeg er en italiensk modersmålslærer med omfattende erfaring i at undervise italiensk til danskere.

 

✔︎  Mit italiensk privatkursus passer til alle niveauer og er designet til at opfylde dine individuelle behov.

Copia di Progetto senza titolo-2

✔︎  Kurset er overkommeligt, men kompromiser ikke på kvaliteten af undervisningen.

 

✔︎  Lektionerne vil fokusere på forskellige aspekter af det italienske sprog, og du vil deltage i interaktive aktiviteter for at forbedre din evne til at forstå og udtrykke dig på italiensk.

 

✔︎  Jeg tilbyder en gratis prøvetime for at evaluere, om mit italienskkursus passer til dine behov og mål.

 

✔︎  Kontakt mig for at booke din gratis prøvetime og kom i gang med at lære italiensk!

Bestil din gratis prøvetime nu!

Vælg den private italienske kursuspakke, der bedst passer til dine behov, og kontakte mig for at begynde din italienske sprogindlæringsrejse.

TimerPris pr. timeMax kursisterGyldigt i en periode af
🇮🇹 enkelt time 500,-DKK2kun for den bookede dag
🇮🇹 pakke med 10 undervisningstimer355,-DKK24 måneder
🇮🇹 pakke med 20 undervisningstimer280,-DKK28 måneder
🇮🇹 pakke med 30 undervisningstimer265,-DKK212 måneder

Er du i tvivl om noget eller vil du bare gerne vide, hvordan du kan komme i gang med din private online-italienskkursus?

KONTAKT MIG VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN NEDENFOR.

Venligst oplys dit navn, telefonnummer, e-mailadresse samt beskriv dit kendskabsniveau til det italienske sprog og de mål, du ønsker at opnå. Jeg vil være glad for at besvare alle dine spørgsmål og give dig al den nødvendige information for at hjælpe dig med at vælge den mest passende italienskkursus til dine behov.