Italiensk Kursus i Italien

høj kvalitet til overkommelige priser!

Få en autentisk italiensk oplevelse på Sardinien og lær sproget samtidig!

FIND DIT SPROGREJSE I ITALIEN

SPROGREJSE I ITALIEN : 

Er du forsøger at lære italiensk? Ønsker du at lære sproget og kende den italienske kultur? Så er der ingen bedre måde at gøre det på end at tage på en sprogrejse til Italien! Takket være den fulde nedsænkning i det italienske sprog og kultur, vil du have mulighed for at øve dig i italiensk dagligt, forbedre din flydende tale og udtale samt opleve hverdagen for italienerne.

Men det handler ikke kun om sprogindlæring – en sprogrejse til Italien er en ekstraordinær interkulturel oplevelse. Du vil have mulighed for at møde mennesker med forskellige livserfaringer og udvide din forståelse af den italienske kultur, fra de mest banale til de mest komplekse ting. Denne type oplevelse repræsenterer en højt kulturel og personlig berigelse for dem, der ønsker at lære italiensk.

Og hvad er bedre end at udforske Italiens skønheder, mens man lærer sproget og kulturen? Du kan besøge kunstbyer, opdage landets skjulte skatte, smage den lokale mad og opleve alt, hvad den italienske kultur har at tilbyde.

KULTURFORDYBELSE:

Desuden, takket være den fulde kulturfordybelse i sproget, vil du have mulighed for at lære idiomatiske udtryk, der kan være svære at lære i klassen eller for dem, der ikke er italienske modersmål. At leve i Italien, selv i kun få dage, betyder at have mulighed for at bruge italiensk dagligt og interagere med modersmål, hvilket hjælper med at forbedre flydende tale og udtale.

Kort sagt, hvis du ønsker at lære italiensk på en autentisk og sjov måde, er en sprogrejse til Italien den oplevelse, der er perfekt for dig! Ikke alene vil du have mulighed for at øve sproget dagligt, men du kan også udforske landets skønheder og berige dig personligt gennem den interkulturelle oplevelse, den tilbyder. Sørg for ikke at gå glip af denne meget formative og givende oplevelse – book din studierejse til Italien med det samme!

OM MIG SOM UNDERVISER:

Progetto senza titolo

Mit navn er Enrica Lampis og jeg kommer fra Sardinien, Italien. Jeg har en kandidatgrad i pædagogik og sprog fra Universitetet i Cagliari og en mastergrad i undervisning i italiensk som fremmedsprog, specialiseret i undervisning af italiensk til kun danskere siden 2013.

 

Min passion for den italienske kultur og sprog har ført mig til at åbne en italiensk skole kun for danskere i 2017, som hedder STUDIA . DK.

 

Jeg underviser primært online, men takket være vores studierejser, har du mulighed for at lære italiensk med mig personligt på den magiske ø Sardinien, omgivet af uberørt natur, krystalklart vand og betagende kyster.

 

Men her i mit fødeland kan du ikke kun fordybe dig i den sardinske naturs skønhed, men også opdage den tusindårige kultur fra min ø og mine rødder, den lækre og ægte mad og venligheden hos os sardere.

 

Hvis du søger et fascinerende og autentisk sted at lære italiensk og opdage en unik kultur, der stadig overlever i dag efter tusindvis af år, så er mine italienske kurser på Sardinien i Iglesias perfekte til dig.

Lær, hvordan jeg underviser dig i italiensk

OM SARDINIEN PÅ MEGET KORT:

Sardinien er en magisk ø, beliggende midt i Middelhavet, omgivet af krystalklart vand og betagende kyster. Dens naturskønhed er uden sidestykke: fra den vilde og klippefyldte vestkyst til den bløde og sandfyldte østkyst, til bjergene og bakkerne, der dækker øen. Men Sardinien er ikke kun et paradis for elskere af havet og naturen, den er også rig på kultur og historie. Øen har en tusindårig historie, der har efterladt spor i alle hjørner af området, fra de gamle nuragiske ruiner til middelalderlige landsbyer på bjergtoppene. Sardinien tilbyder også en lækker og ægte køkken, lavet af friske og naturlige ingredienser, som den berømte carasau-brød, pecorino-oste, kvalitets kød og friskfanget fisk. Men den virkelige skønhed i Sardinien ligger i dens venlige og imødekommende mennesker, klar til at få dig til at føle dig hjemme. Her kan du fordybe dig i sardisk kultur, opdage lokale traditioner og deltage i de fester og festivaler, der animerer øen året rundt. Kort sagt, hvis du leder efter et autentisk sted, fyldt med charme og med en uberørt naturskønhed, så er Sardinien det ideelle sted at lære eller forbedre dit italiensk.

HØJ KVALITET FERIE OG UNDERVISNING:

Vores sprogrejse på Sardinien henvender sig til dem, der ønsker at forbedre deres sprogfærdigheder, samtidig med at de opdager en kultur forskellig fra den danske. Oplevelsen vil give deltagerne mulighed for at dykke helt ned i det italienske sprog og kultur gennem en kombination af intensive italienskundervisning i klassen og aktiviteter omkring den middelalderlige by Iglesias og dens utroligt smukke natur og traditioner. Under kurset vil eleverne blive indkapslet i daglige situationer, hvor de skal bruge deres nye sprogfærdigheder. På denne måde kan de overvinde frygten for at tale italiensk og føle sig mere selvsikre og komfortable i kommunikationen med italienere. Men vores kursus’ mål er ikke kun at forbedre elevernes sprogfærdigheder. Vi ønsker at tilbyde en fuldstændig og autentisk vision af Italien og den italienske kultur udover blot ord og sætninger. Med dette i tankerne har vi designet aktiviteter, der vil give deltagerne en dybdegående viden om Italien og dens kultur. Under kurset vil deltagerne have mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter, der spænder fra studier af lokal historie og kunst til opdagelse af italiensk gastronomi og dagligliv. Dette kan omfatte besøg på museer, historiske monumenter, smagning af lokale specialiteter, deltagelse i lokale fester og fejringer og meget mere. Vores mål er at tilbyde deltagerne en uforglemmelig ferie, hvor de kan lære og have det sjovt på samme tid. Vores håb er, at deltagerne vil tage med sig ikke kun en bedre viden om det italienske sprog, men også en autentisk forståelse og værdsættelse af vores italienske kultur.

HVEM KAN DELTAGE I SPROGREJSEN?

Vores italienskkursus på Sardinien er designet til dem, der allerede har grundlæggende kendskab til det italienske sprog. Uanset om du har studeret med mig eller andre lærere, er kurset åbent for dem, der allerede har en solid basis i italiensk og ikke er absolutte begyndere.

Vi fraråder derfor stærkt kurset til absolutte begyndere, da de ikke vil have gavn af denne type erfaring, da de mangler de grundlæggende redskaber til at forstå og interagere med det indhold og de aktiviteter, der tilbydes.

For at kunne deltage er det tilstrækkeligt at have afsluttet niveau A1 i italiensk, enten med mig i mine gruppe- eller private italienskkurser eller også med andre lærere i andre skoler. På denne måde kan du virkelig få fuldt udbytte af en oplevelse med sprog og kultur i det autentiske og fascinerende miljø på Sardinien. Kort sagt, det er en feriekursus åben for alle, der har en vis erfaring med det italienske sprog.

KURSUSINDHOLD?

Vores kursuslektioner er designet til at vare 45 minutter hver og skræddersyes efter de studerendes behov. I private lektioner fokuserer vi på den enkelte kursisternes specifikke niveau, mens vi i gruppekurser tager højde for deltagerne gennemsnitlige niveau.

Kurserne finder sted fra mandag til fredag. Private lektioner har fleksible tidspunkter for at imødekomme feriegæster, mens gruppekurser findes normalt sted om morgenen og inkluderer 2 lektioner á 45 minutter for hvert niveau.

Skolen leverer undervisningsmaterialet, så kursisterne skal kun medbringe en notesbog og en pen til at tage notater. Lektionerne afholdes i lokaler stillet til rådighed af Iglesias Kommune i den charmerende gamle bydel eller, hvis det er muligt, i vores egen bygning. Hvis vejret tillader det, kan lektionerne også afholdes udendørs, f.eks. i skyggen af et bord på en typisk italiensk bar, hvilket giver en autentisk og behagelig oplevelse.

Private kurser kan have plads til min. 1 og max. 4 deltagere, mens gruppekurser kræver et minimum af 4 og maksimum 8 deltagere for hvert niveau, for at sikre samme kvalitet og opmærksomhed til studerende som i vores online gruppekurser.

FAQ

Hvilke niveauer af italienskundervisning tilbydes i dette italiensk kursus?
For det private italienske studieferie kursus på Sardinien anbefales det, at man har mindst færdighederne til at danne enkle sætninger i nutid, svarende til A1-niveau, for at få mest muligt ud af kurset. Hvis der er usikkerhed, vil vi vurdere niveauet for hver enkelt studerende for at bestemme deres egnethed til deltagelse. For det italienske gruppe-studieferiekursus på Sardinien er der to niveauer og grupper (gruppe A og gruppe B). Det anbefales at have mindst evnen til at formulere enkle sætninger i nutid, svarende til A1-niveau for begge grupper og B-niveau for gruppe B, for at få mest muligt udbytte af kurset. Hvis der er tvivl om ens eget niveau, vil vi vurdere niveauet for hver enkelt studerende og give råd om, hvilket kursus der skal følges. For yderligere information, venligst se vores vilkår og betingelser.
Hvordan er tidsplanen for kurserne, og hvor lang tid varer de?
Både for gruppekurset og det private kursus inkluderer pakken 10 italienskundervisningslektioner á 45 minutter hver, fordelt på 5 dage fra mandag til fredag. Tidsplanen for det private kursus aftales med underviseren baseret på deltagerens behov, mens tidsplanen for gruppekurset er fastlagt af programmet, der tilbydes af Studia, og foregår normalt om morgenen fra kl. 9:00 til 12:00, med to lektioner for hver gruppe/niveau. For yderligere information, venligst se vores vilkår og betingelser.
Er der nogen aldersbegrænsning for at deltage i kurset?
Uanset om det er et gruppe- eller privatkursus, er der en minimumsalder for at kunne deltage: personer under 16 år kan ikke deltage, og mindreårige skal altid ledsages af en forælder, der også er officielt tilmeldt kurset. Der er ingen øvre aldersgrænse, selvom vi ikke anbefaler kurset til personer med motoriske eller psykofysiske vanskeligheder af enhver art, der kan kompromittere kursusets succes. For yderligere information, venligst se vores vilkår og betingelser.
Hvilke aktiviteter og udflugter er inkluderet i studierejsen, udover sprogundervisning?
Da vi er en italiensk sprogskole, kan vi ifølge loven ikke inkludere nogen ekstra aktiviteter i prisen, der ikke er direkte relateret til italienskkurset. Derfor vil alle aktiviteter blive betalt direkte på stedet til de ansvarlige og arrangører af den pågældende fritidsaktivitet, og vores rolle, hvis vores tilstedeværelse skulle være nødvendig, vil være begrænset til blot at være en ledsager. For yderligere information, venligst se vores vilkår og betingelser.
Hvad er indkvarteringsmulighederne under sprogrejsen?
Den studerende vælger selv og for egen regning en indkvartering blandt de mange muligheder i Iglesias og nærområdet. Skulle den studerende opleve udfordringer i den forbindelse, vil vi dog bistå med at finde det mest passende ophold, som opfylder deres behov og ligger i nærheden af undervisningsstedet for italiensk. Det bør dog understreges, at Studias bistand ved boligsøgning ikke er ubegrænset og ikke kan forventes som en selvfølge. Dette er for at undgå misforståelser og sikre, at den studerende ikke udelukkende baserer boligvalget på Studias anbefalinger.

MINE KURSISTER ER BEGEJSTREDE!

Jeg har for nylig deltaget i et privat italiensk kursus med Studia i Italien, og det var en vidunderlig oplevelse! Mens jeg lærte italiensk, nød min familie deres ferie rundt på Sardinien i den smukke Iglesias, og vi kunne alle sammen nyde den smukke natur og kultur, øen har at byde på. Enrica er en engageret og tålmodig underviser, der virkelig hjalp mig med at forbedre mit italiensk. Den autentiske oplevelse, jeg fik gennem Italiensk Kursus i Italien hos Studia, har ikke alene hjulpet mig med at forbedre mit sprog, men også givet mig en dybere forståelse og værdsættelse af den italienske kultur. Jeg vil varmt anbefale dette kursus til alle, der ønsker at lære italiensk på en autentisk og sjov og afslappet måde!

Sofie Andersen 

Min oplevelse med Italiensk Kursus i Italien har overgået alle mine forventninger! Kurset var utroligt velorganiseret og tilrettelagt, og den autentiske atmosfære var virkelig uforglemmelig. Enrica er en fantastisk underviser, og hendes passion for italiensk sprog og kultur smittede hurtigt af på mig. Jeg nød virkelig at lære om den sardinske kultur og deltage i de mange forskellige aktiviteter. Sardiniens enestående natur og de venlige mennesker gjorde oplevelsen endnu mere mindeværdig. Jeg kan varmt anbefale den sprogrejse i Italien til alle, der ønsker at lære italiensk og opleve en autentisk italiensk kultur. Grazie Enrica og Valentino.

Kristina Nielsen

Mange tak Enrica og Valentino! Jeres sprogrejse i Italien har været en fantastisk oplevelse for mig! Jeg har altid drømt om at lære italiensk, og dette kursus har virkelig givet mig mulighed for at forbedre mine sprogfærdigheder. I har gjort et fantastisk stykke arbejde med at planlægge og koordinere aktiviteterne. Jeg har lært så meget om den italienske kultur og historie gennem vores besøg til Porto Flavia, Grotta Santa Barbara, det middelalderlige by Iglesias og møder med lokale folk. Enrica du er en fremragende underviser, som gjorde indlæringen endnu interessant og sjov. Sardinsk køkken var en sand fornøjelse, og jeg er vild med de mange nye smagsoplevelser. Jeg kan ikke vente med at vende tilbage til Sardinien og tage endnu et kursus med Studia!

Mads Jensen

Så hvad kan du generelt forvente fra mit italiensk kursus i Italien?

✔︎ Jeg er en italiensk lærer med en bachelorgrad og en kandidatgrad i undervisning i italiensk som fremmedsprog, specialiseret i undervisning af italiensk til danskere siden 2013.

 

 

✔︎ Jeg tilbyder dig en autentisk oplevelse med at lære italiensk på Sardinien, ved at fordybe dig i sproget og kulturen i mit hjemland.

 

 

✔︎ Gennem en lille studietur til Italien vil du have mulighed for at tale og interagere dagligt med italienske modersmålstalere og forbedre din talefærdighed og udtale.

 

 

✔︎ Mens du lærer sproget, kan du slappe af og besøge gamle steder og traditioner og nyde den lækre og autentiske lokale mad.

 

Copia di Progetto senza titolo-2

✔︎ Desuden vil du forbedre dit italiensk med mig på den magiske ø Sardinien, omgivet af uberørt natur, bestående af bjerge, skove og krystalklare vand og betagende kyster, som er blandt de smukkeste i verden.

 

 

✔︎  Du vil fordybe dig i Sardiniens tusindårige kultur og opleve den sardiske gæstfrihed.

 

 

✔︎  Vores kursus kombinerer intensive italienske lektioner med kulturelle og rekreative aktiviteter i den middelalderlige by Iglesias og dens omgivelser, som er blandt de mindst turistede og bedst bevarede områder på Sardinien.

 

 

✔︎  Kurset kan arrangeres for grupper eller enkeltpersoner og er egnet for dem, der allerede har grundlæggende kendskab til italiensk, mindst niveau A1 op til mere avancerede niveauer, og er absolut ikke egnet for begyndere, for at sikre en effektiv og engagerende læring.

Opdag mere!

Sammenlign vores priser for 2024 og se hvordan vi kan tilpasse et kursus i italien til dine specifikke behov.

Kursus:Pris pr. lektionLektioner:Dage:Tidspunkt:Gå til kurset:
🇮🇹 Italiensk Påskeuge I gruppe Niveau A300,-DKK10fra mandag til fredagDagtimerOpdag mere
🇮🇹 Italiensk Påskeuge I gruppe Niveau B300,-DKK10fra mandag til fredagDagtimerOpdag mere
🇮🇹 Privat 1-2 kursister 450,-DKK10fra mandag til fredagAftales med underviserenKontakt os!
🇮🇹 Privat 3-4 kursister 800,-DKK10fra mandag til fredagAftales med underviserenKontakt os!

Er du i tvivl om noget eller vil du bare gerne vide, hvordan du kan komme i gang med dit italiensk kursus i Italien?

KONTAKT MIG FOR AT FÅ MERE AT VIDE!

KONTAKT MIG VED AT BRUGE KONTAKTFORMULAREN NEDENFOR.

Venligst oplys dit navn, telefonnummer, e-mailadresse samt beskriv dit kendskabsniveau til det italienske sprog og de mål, du ønsker at opnå. Jeg vil være glad for at besvare alle dine spørgsmål og give dig al den nødvendige information for at hjælpe dig med at vælge den mest passende italienskkursus til dine behov.